AddThis Social Bookmark Button

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa16
mod_vvisit_counterTegnap165
mod_vvisit_counterThis week522
mod_vvisit_counterLast week936
mod_vvisit_counterThis month2897
mod_vvisit_counterLast month3058
mod_vvisit_counterAll days6847

Szolgáltatásaink

Nálunk a vendég az első! Igyekszünk minden igényt kielégíteni. Ha munkaidőben gyors ebédre van szüksége, válasszon aktuális napi, vagy zóna menüinkből! Az a'la carte étkeztetésünk alkalmas üzleti vagy családi ebédek, vacsorák lebonyolítására. Meghitt, nyugodt hangulatban szeretne párjával vagy családjával elfogyasztani egy vacsorát? Szeretne a szabadban, friss levegőn ebédelni? Mi ezt is lehetővé tesszük önnek! A virágokkal, nővényekkel, kerti csobogókkal beépített teraszunk igazán kellemes környezetet biztosít.
Családi rendezvény? Helyszénre, finom ételekre van szükség? Ne tétovázzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Vállaljuk, ebédek, vacsorák, névnapok, szülinapok teljeskörű lebonyolítását.
Kolléga, rokon, látogatá, nincs hol elszállásolni? Esetleg ön szeretne családjával néhány napot Nyíregyházán tölteni? Foglaljon szobát nálunk! Panzió szobáink közel 25 ember befogadását teszik lehetővé.
Legyen az születésnap, keresztelő, házassági évforduló, osztálytalálkozó, vagy céges rendezvény, mi mindenben segítünk önnek!